Leerlijn Beeldende vorming Amstelland

Laat maar Zien bevat meer dan 400 digitale lessen voor de groepen 1 tot en met 8. Er is een grote variatie in activiteiten: vlakke en ruimtelijke werkvormen,
tradi­tioneel (tekenen, handvaardigheid, textiel) en minder traditioneel (fotografie en ­animatie), naar de voorstelling, toegepast, naar de waarneming en beschouwende ­activiteiten.

De ruime keuze aan lesactiviteiten maakt het mogelijk om voor de eigen klas of eigen school een passend programma samen te stellen. Met ‘Mijn Leerlijn’ gaat dat heel eenvoudig. Vanuit de Leerlijn Beeldende vorming Amstelland kun je je favoriete ­lessen naar de leerlijn slepen en het programma afstemmen op de eigen wensen en de visie van de school. Ook buitenschools aanbod en eigen lessen kunnen daarin ­worden opgenomen.

Binnen de Leerlijn Beeldende vorming ­Amstelland zijn excursies en gastlessen van het Cobra Museum, Museum JAN en SAKB KunstLokaal beschikbaar als verbinding met de directe omgeving. Met name startende scholen adviseert Cultuureducatie Amstelland de ondersteunende team­trainingen voor de groepsleerkrachten te volgen. De teamtrainingen worden aangepast aan de vraag en behoefte van het team. De teamtrainingen bevatten handvatten voor zowel het samenstellen van de juiste leerlijn als voor het werken met alle technieken en materialen.

Een abonnement op de leerlijn omvat:

  • Toegang voor alle groepsleerkrachten van de school
  • Toegang tot alle lessen van groep 1 t/m 8
  • 1 hoofdaccount en max. 55 sub-accounts Mijn Leerlijn
  • 10% korting op standaard abonnementsprijs van Laat maar Zien
Lessen en locatie: op school
Prijs:  252,24 488,16 per school per jaar
vanaf € 160,- tot € 335,-, afhankelijk van het aantal leerlingen
Bestellen