Co-creatie bijeenkomst

ma 25 september 2023, 16:00
De Oude Veiling, Marktstraat 19, Aalsmeer

Vanuit de subsidieregeling Cultuureducatie met Kwaliteit is er geld beschikbaar om samenwerkingen tussen cultuurpartners en scholen te stimuleren. Partners en scholen kunnen, uitgaande van elkaars expertise, cultuureducatieprojecten ontwikkelen die voor beide nieuw zijn.

In maart ‘22 is er een eerste bijeenkomst geweest over co-creatie. Daaruit is een pilot ontstaan tussen IKC Triade en het Cobramuseum. We gaan nu een tweede fase in. Op 23 mei j.l. hebben we een bijeenkomst met een aantal cultuurpartners gehad om deze tweede fase toe te lichten.

Op maandag 25 september nodigen we jullie en de CmK-scholen uit de regio Amstelland uit om de handen daadwerkelijk ineen te slaan.

Wat gaan we doen tijdens de bijeenkomst?

  • We leggen de kaders van dit co-creatie traject uit. Je vindt ze ook in de bijlage.
  • Scholen en cultuurpartners presenteren zichzelf via pitches.
  • Scholen en cultuurpartners leren elkaar kennen via speeddates en kunnen alvast de eerste plannen smeden.
  • We sluiten af met een borrel.

En nu?
Als je belangstelling hebt om aan dit co-creatie traject mee te doen en bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, meld je dan voor 10 juli aan via administratie@cultuureducatie-amstelland.nl

Na de aanmelding krijg je een bevestiging en informeren we je over de locatie en het definitieve programma.

(Heb je wel belangstelling om aan een co-creatie traject mee te doen, maar ben je 25 september verhinderd, laat het dan ook weten.)

We vragen je om alvast na te denken over welke expertise je in te brengen hebt. Wat maakt mij uniek, waar ben ik goed in? Maar ook: Wat zou ik samen met het onderwijs willen realiseren? Wat is mijn droom op het gebied van cultuureducatie?

We hopen je te zien op 25 september, laat even weten of je erbij kan zijn.

Netwerkbijeenkomst1 (2)

Deel deze pagina