OBS Samen Één

De leerlingen uit groep 8 werkten aan het thema vervoer/verkeer en maakten fantasievoertuigen uit kosteloos materiaal. Coen maakte het voertuig waar je het liefste mee zou willen reizen! Polina maakte een vrolijke luchtballon.

Groep 3 en 4 waren bezig met de lente en kriebelbeestjes. Ze maakte een lentevaas, een kleurrijke slak. In groep 2 keken ze door de ogen van de haas en werkten ze met patronen. Danila maakte een sneeuwklokje in de lente.

Anivia is 5 jaar en kan heel goed tekenen. Ze tekent elke dag op school. Ze heeft een meisje met een muts getekend. De muts heeft hele lange oren.

Quinten uit groep 3 is 6 jaar en is altijd enthousiast. Hij heeft een pinguïn gemaakt binnen het thema Noordpool-Zuidpool.

Een groepje leerlingen uit groep 7 heeft Aalsmeerse kunst gemaakt in de kleuren van Aalsmeer. Ze werkten hierbij aan een vrije opdracht.

Leerlingen uit groep 5 maakte verkeersborden die nog niet bestaan. Zoals een verkeersbord voor bij een zebrapad: “Let op voor bejaarden! Want als zij over het zebrapad lopen, dan zijn ze heel maar dan ook echt heel erg sloom!”